Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Τατιάννα ή Τατιανή ή προφίλ Ταττού ή με την ονομασία της σελίδας της φωτο ροή Ταττού


Ανταπόκριση από το Μαρουλά στο Ρέθυμνο της Κρήτης που η εξαιρετική ψυχή, ψυχολόγος Τατιάννα ή Τατιανή ή προφίλ Ταττού ή με την ονομασία της σελίδας της φωτο ροή Ταττού απ'όπου αλίευσα και τις φωτογραφίες κι όπου μπορείτε να θαυμάσετε κι άλλες ... μας δείχνει τι βλέπει κι εμπνέεται με την απίθανη καλλιτεχνική ματιά της ! Από τον Μάη ήθελα να κάνω ένα αφιέρωμα στην φίλη μου και δεν βρήκα χρόνο... Να που τώρα επιβάλλεται μια και σήμερα έχει τα γενέθλιά της ... Και τι περίεργο είχα στο πρόχειρό μου ανεβάσει φωτογραφίες της με λουλούδια ... (ενώ πέρσι που δεν την γνώριζα είχα μαγευτεί με τις θάλασσες της κι όπου είχα κάνει κόπυ πέιστ από τη σελίδα της αλλά δεν ξέρω γιατί δεν φαίνονται αφού είναι δημόσιες , θα πρέπει να τις ανεβάσω κανονικά μάλλον ... http://grafhtoyfwtos.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html ) Να ανθίζεις πάντα όμορφη Τατιάννα μας προσφέροντας μας τόση μαγεία με τα απίθανα χρώματα που εστιάζεις με το φακό σου! Σαν κι εκείνην ρομαντική και γλυκιά να προσθέσω κι επ' αυξήσω στο σχόλιο της που συνοδεύει την ως άνω φωτογραφία!

φωτο ροή Ταττού - προφίλ Ταττού Τατιανή

Είναι τελικά από τις όμορφες φιλίες που ανθίζουν στο διαδίκτυο! Περίεργα παιχνίδια της μοίρας να ενώνονται τα νήματα των πνευματικών μας αναζητήσεων!  Με την Τατιανή λοιπόν και τον σύζυγό της Ηλία Κοπανάκη που πρόσφατα πήρε και το διδακτορικό του, μας ενώνει η αγάπη μας για την κεραμική που δεν το ήξερα, όπως και πολλά άλλα από το πλούσιο βιογραφικό και των δύο..., πριν με τιμήσουν να κάνω την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Ηλία με τίτλο Ο Ίσκιος του Έρωτα εκδόσεις Όστρια τις 22/12/2014 κι όπου τους γνώρισα κι από κοντά ! Στον πρόλογό του ο Ηλίας κάνει μνεία για τα κεραμικά αγγεία καθώς και υπάρχουν σχέδια τους κάτω από κάθε ποίημά του ! Όταν τα είδα βέβαια τον ρώτησα κι έμαθα πως τους ενδιαφέρει η κεραμική κι έχουν και δικό τους φούρνο για το ψήσιμο όπου και τους ζήλεψα αφόρητα χα!
Ο πρόλογος της ποιητικής συλλογής Ίσκιος του έρωτα του Ηλία Κοπανάκη



Εκτός από τη φωτογραφία μου ως δώρο από την Τατιάννα έλαβα και μια υπέροχη καρφίτσα την ημέρα εκείνη ... Έργο της ίδιας που είναι πολυτάλαντη!!!!


Πολύτιμο ενθύμιο μια φιλίας και τους ευχαριστώ καθώς και για τη τσικουδιά που μας κέρασαν μετά... Κι ελπίζω να την τιμήσω και δεόντως, όπως τους έχω τάξει να τους επισκεφθώ και στη ταβέρνα τους, που άνοιξαν στον αγαπημένο τους Μαρουλά ! Γράφω αγαπημένο, γιατί έχει γράψει και βιβλίο για τον τόπο του ο Ηλίας Κοπανάκης... δεν θα αναφέρω κάτι περισσότερο γιατί του χρωστώ την κριτική μου να καθαρογράψω και θα έχω άλλο αφιέρωμα για εκείνον..εάν και το έκανα μια και τους θεωρώ αξιοζήλευτο ζευγάρι και πραγματικά τους βλέπω ως Έναν που αλληλοσυμπληρώνει ο ένας τον άλλον! Και πάντα να είναι έτσι αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι με τα κοριτσάκια τους!

φωτο ροή Ταττού






























   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου